Prosjektleder – HVAC

Vi søker en dyktig Prosjektleder til vårt offshore vindkrafteventyr!

Som leverandør av utstyr og design av HVAC anlegg i et voksende marked innen offshore vindkraft, ønsker vi å styrke oss både innen salg og prosjektgjennomføring.
Vi søker deg som har solid erfaring med å jobbe i prosjekt og som prosjektleder, forhåpentligvis med erfaring fra den maritime bransjen, og spesielt innen HVAC segmentet.

Du vil ha finansielt og teknisk ansvar for ulike prosjekt i tett samarbeid med våre ingeniører. Du vil til enhver tid sørge for at vi har tilgjengelige ressurser på prosjektene og at de jobber effektivt sammen i teamet. Det vil også være viktig med sterkt fokus på detaljer i leveransene og at vi leverer ihht definerte mål om lønnsomhet. Du vil agere som kundens og andre nøkkelpersoners viktigste kontaktperson og sikre profesjonell bistand gjennom hele prosjektet.

Du er også ansvarlig for at innkjøpsprosessene blir gjennomført ihht våre retningslinjer og budsjett.

Suksessfaktorer i rollen vil være å ha god kontroll og kjennskap til kontraktene, være i stand til å utnytte endringer, ha god kontroll på underleverandører og levere ihht kontrakt. At du etablerer god kommunikasjon og tillit til kundene og utvikler våre konkurransefortrinn, er avgjørende.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Bsc eller Msc innen ingeniørfaget (lang erfaring i bransjen kan veie opp for utdannelse)
  • Minst 10 års relevant erfaring
  • Erfaring innen prosjektledelse og utførelse av komplekse prosjekter
  • Sterk teknisk kompetanse (HVAC)
  • Kjennskap til retningslinjer innen maritim/ offshore næringen
  • Sterk kommersiell teft
  • Løsningsorientert og med sterke kommunikasjonsferdigheter
  • Kunne bruke engelsk som arbeidsspråk

Vi tilbyr:
En spennende og innovativ arbeidsplass med engasjerte og trivelige kolleger som brenner for å bidra til å drive teknologien videre i et grønt skifte. Du vil få muligheten til å utvikle deg faglig og bidra til veksten i en fremadstormende bransje. Vi har konkurransedyktige betingelser og fine, moderne lokaler sentralt på Lysaker.

Kontakt Execution, Contract & Quality Manager Stephen Lawtontlf. 906 93 173 for ytterligere informasjon om stillingen.

Søknad sendes pr. e-mail til : hr@teknotherm.no

Her finner du også link til stillingsannonsen på Finn.no.