Salgsingeniør – HVAC

Er du en selger med HVAC erfaring? Bli med på et vindkrafteventyr til havs!

Som leverandør av utstyr og design av HVAC anlegg i et voksende marked innen offshore vindkraft, ønsker vi å styrke oss både innen salg og prosjektgjennomføring.

Vi søker etter en sterk selgerprofil med erfaring fra den maritime bransjen, og spesielt innen HVAC segmentet. Ved større prosjekter vil du bli en del av et team og også ta lederskap ved behov.
Du vil delta i alle salgs- og markedsaktiviteter innen offshore nybygg og også bidra med strategier for utvikling av markedet. Andre viktige oppgaver i rollen vil være å følge opp og utvikle kundebasen og ivareta gode relasjoner, identifisere nye muligheter og ta ansvar for å følge opp tilbud. Du vil jobbe tett på leverandører i budprosesser og også identifisere nye leverandører for fremtidig samarbeid.

Viktige suksessfaktorer for denne rollen er å kunne bygge et godt og sterkt samarbeid med nøkkelpersoner, kunne levere tilbud innenfor bestemte tidsfrister og være tett på i prosessen for å sikre vår salgssuksess både teknisk og kommersielt.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Bachelor som et minimum
  • Minst 5 års erfaring fra offshore/ maritim bransje med kjennskap til marked, terminologi, reguleringer og tekniske løsninger
  • Påvist salgserfaring
  • Sterk relasjonsbyggingsevne
  • Kunne bruke engelsk som arbeidsspråk
  • Mulighet til å reise ved behov

Vi tilbyr:
En spennende og innovativ arbeidsplass med engasjerte og trivelige kolleger som brenner for å bidra til å drive teknologien videre i et grønt skifte. Du vil få muligheten til å utvikle deg faglig og bidra til veksten i en fremadstormende bransje. Vi har konkurransedyktige betingelser og fine, moderne lokaler sentralt på Lysaker.

Kontakt Salgssjef for Offshore HVAC, Sten Rath på tlf. 482 77 552 for ytterligere informasjon om stillingen.

Søknad sendes pr. e-mail til : hr@teknotherm.no

Her finner du også link til stillingsannonsen på Finn.no.