Prosjekt salgsingeniør

Er du Ingeniør? Vil du bryne deg på fremtidens tekniske kompetanse i en bransje med nye utfordringer

Vi vokser og utvikler oss, bli med på et eventyr til havs!
Som en del av vårt offshore- team vil du jobbe med spennende og utfordrende prosjekter innen fremtidens energiløsninger. Det krever at du har erfaring fra prosjektarbeid og trives i diskusjoner med våre kunders tekniske team.

Hos oss vil du få både finansiell og teknisk erfaring gjennom involvering i prosjektsalgsfasen og videre inn i gjennomføringen. For oss er det viktig med sterkt fokus på detaljer i leveransene. Avhengig av dine erfaringer og ønsker får du en rolle i vårt team som skal sikre profesjonell oppfølging gjennom prosjektet ovenfor våre kunder. Hos oss vil du få mulighet til involvering i alle faser av et prosjekt, fra FEED engineering, salg- og innkjøpsprosesser, til utstyrsleveranser og oppstart. Våre HVAC-R (Heating Ventilation Air Conditioning & Refrigeration) prosjekter omfatter design og leveranser av alt fra styresystemer med instrumentering til pumper, ventiler og luftteknisk utstyr.
Sammen kan vårt team det meste om dette, og jo mere du kan eller ønsker å utvide din kunnskap om, jo bedre er det for oss.

Suksessfaktorer hos oss er evnen til å samarbeide internt og i oppfølgingen av kunden. God kommunikasjon og evnen til å skape et tillitsforhold til kundene og interne/ eksterne leverandører, er helt fundamentalt.

Viktige kvalifikasjoner:

  • Bsc innen ingeniørfaget (erfaring kan veie opp for utdannelse)
  • Erfaring fra å bidra i tekniske løsninger og utførelse av prosjekter
  • Teknisk kompetanse og ønske om å utvide denne
  • Erfaring fra arbeid med tekniske spesifikasjoner og retningslinjer
  • Kommersiell teft
  • Kunne bruke engelsk som arbeidsspråk og å beherske norsk er en fordel

Personlige egenskaper:

  • Du er utadvendt, diplomatisk og løsningsorientert
  • Du har en motiverende og effektiv arbeidsstil
  • Du har gode kommunikasjonsevner

Vi tilbyr:

En spennende og innovativ arbeidsplass med engasjerte og trivelige kolleger som brenner for å bidra til å drive teknologien videre i et grønt skifte. Du vil få muligheten til å utvikle deg faglig og bidra til veksten i en fremadstormende bransje. Vi har konkurransedyktige betingelser og fine, moderne lokaler sentralt på Lysaker.

Kontaktinfo:

Dan Qvist Jacobsen – Rekrutterer, Medvind Personal AS – tlf. 975 58 220 for ytterligere informasjon om stillingen.

Søknad sendes pr. e-mail til : hr@teknotherm.no

Her finner du også link til stillingsannonsen på Finn.no.